Case noi Iasi Miroslava | Case Insiruite Iasi Miroslava

ovidiu | 06 oct., 2017

Despre proiect

case

Hill Village iti ofera mai mult decat o casa noua, de o calitate exceptionala, intr-un cartier modern. Hill Village iti ofera un nou mod de viata.

Am dezvoltat acest concept pentru a acoperii toate asteptarile clientilor nostri: liniste, relaxare si siguranta. Am creat un loc in care fiecare om se poate bucura de o viata confortabila intr-o casa care te incanta pana la cel mai mic detaliu.

Hill Village este situat in satul Miroslava, comuna Miroslava, judetul Iasi la aproximativ 800 m de Primaria comunei, pe strada Fermei. Este una din cele mai curate si nepoluate zone, in afara aglomeratiei urbane, cu trafic limitat si acces facil la orice parte a orasului Iasi. Este unul din locurile unde te poti bucura de liniste si aer curat in fiecare zi.

Hill Village iti ofera o casa cu un design atractiv si inteligent, cu prestanta, care impune admiratie prin proportiile si linia sa armonioasa. Proiectul surprinde printr-un aspect compact care da dovada de foarte multa personalitate. Locuintele sunt simetrice si reprezinta alegerea ideala pentru o familie moderna. Spatiul interior este perfect optimizat, camerele sunt luminoase iar compartimentarea acestora ofera confortul si intimitatea necesara oricarei familii. Parterul este open space, foarte luminos atent proiectat pentru nevoile tale iar cele trei dormitoare de la etaj confera spatii generoase, totul pentru un buget prietenos.

Hill Village reprezinta un mediu ideal pentru copii. Acestia se vor bucura de o curte spatioasa in sezonul cald, de aer curat, verdeata si vor putea avea in sfarsit un animal de companie, in timp ce parintii se vor bucura de liniste, intimitate, relaxare si siguranta.

Ca orice proiect serios, acesta s-a dezvoltat avand la baza o serie de caracteristici de care s-a tinut cont si anume:

 • Concept modern

Hill Village este in ansamblul lui un proiect rezidential inspirat si gandit pentru a satisface orice asteptare venita din partea clientilor nostri bazandu-se pe o arhitectura si o executie a lucrarilor la cel mai inalt nivel.

 • Utilitati complete incluse

Hill Village se ocupa de asigurarea tuturor utilitatilor necesare: apa, canalizare, gaz, electricitate dar si locuri de parcare suficiente.

 • Siguranta cartier

Hill Village este un cartier imprejmuit in vederea asigurarii unui plus de siguranta, liniste si intimitate.

 • Strada cu circuit inchis

Hill Village a proiectat strada aferenta cartierului cu circuit inchis, in acest fel se evita traficul inutil si mai ales accesul persoanelor straine.

 • Alei si locuri de parcare pavate

Din dorinta de a oferii cele mai bune conditii Hill Village a ales sa paveze aleile de acces si locurile de parcare.

 • Spatii verzi generoase

Hill Village asigura suprafete generoase de spatiu verde, gazon si o peisagistica generala deosebita.

De ce trebuie sa alegi Hill Village:

 • Iti oferim o casa cu un design inovativ si inteligent in care compartimentarea open space este ideala pentru o familie fericita in care fiecare membru poate face altceva dar in acelasi timp sa petreceti timpul impreuna. Compartimentarea inteligenta a casei este cea care permite utilizarea optima a spatiului, fara pierderi inutile de suprafete. De asemenea, permite interiorului sa fie mult mai luminous si aerisit iar iesirea spre terasa direct din bucatarie iti ofera posibilitatea savurarii unui mic-dejun afara, in diminetile calde.

 • Cheltuielile cu intretinerea sunt mult mai mici in cazul caselor Hill Village datorita structurii constructiei. Izolatia exterioara cu polistiren reduce pierderile de caldura iar ferestrele cu sticla tripan, cea mai recenta inovatie in materie de sticla, izoleaza fonic si termic mult mai bine decat cea termopan.

 • Un alt aspect important al proiectului il reprezinta exteriorul casei. Proiectul Hill Village asigura pentru fiecare casa o curte frumoasa, o alee pavata pentru accesul auto dar si doua terase: o terasa in fata casei cu acces din bucatarie de aproximativ 8 mp si o terasa in spatele casei cu acces din living de aproximativ 7 mp, la care se adauga un balcon de aproximativ 5 mp.

 • Un pas important pentru oricine este achizitia unei locuinte noi, deoarece se doreste o imbunatatire a calitatii vietei anterioare. Fiecare dintre noi se indreapta catre un apartament sau o casa in functie de stilul de viata dar si a bugetului disponibil. Tinerii se indreapta catre un apartament iar familiile care detin copii se gandesc la o casa intr-un loc sigur, linistit si cat mai multe zone verzi in apropiere. Evident ca exista si o alta alternativa si anume achizitia unei case noi in Hill Village ce constituie o investitie comparabila cu cea intr-un aparatament dar intr-o zona linistita, moderna care dispune de toate utilitatile necesare.

 • O casa noua va prima intotdeauna in fata unui aparatament intr-un bloc sau o casa veche. Locuintele Hill Village reprezinta standarde inalte de calitate, respectarea specificatiilor tehnice, de rezistenta si arhitecturale pana la cel mai mic detaliu, costuri mai mici de intretinere, lipsa necesitatii de a face renovari si in primul rand excluderea riscului de a aparea defecte dupa achizitionarea imobilului. O locuinta Hill Village poate fi privita ca pe o investitie pe termen mediu sau lung pentru noul proprietar, rentabilitatea ei putand fi surprinzatoare.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]